Over ons

A healthy dairy farming life

Het is een uitdaging om in deze tijd een duurzame en winstgevende melkveehouder te zijn. Gebruiksvriendelijke en innovatieve oplossingen moeten aansluiten bij uw behoeften en die van uw dieren zodat u efficiënt kunt ondernemen. Al jarenlang zetten wij wereldwijd onze kennis en kunde van experts in voor u als melkveehouder. Wij streven ernaar om functionele oplossingen te bieden die u ondersteunen in uw dagelijkse werkzaamheden. Voor ons is het immers simpel, uw melkveehouderij moet gezond zijn. We focussen ons daarom op vijf pijlers:

Melkkwaliteit
Melkkwaliteit
Carbon Footprint
Carbon Footprint
Ergonomie
Ergonomie
Dierenwelzijn
Dierenwelzijn
Levensduur
Levensduur

Melkkwaliteit 

U streeft elke dag naar de hoogst mogelijke melkkwaliteit en elke parameter, in uw melkveebedrijf, is een belangrijke indicator in deze prestatie. Wij helpen u graag met onze oplossingen om deze melkkwaliteit te leveren.  

Carbon footprint 

Wereldwijd en in alle sectoren, moeten we onze manier van energiegebruik en het beheer van onze impact op de landbouw veranderen. Dit staat centraal in het bedenken en vervaardigen van passende oplossingen die hieraan voldoen.  

Ergonomie 

Een aantrekkelijke melkveehouderij voor u en uw medewerkers zorgt voor een lang en gezond leven. Onze melkstallen en bijbehorende oplossingen dragen hieraan bij. 

Dierenwelzijn 

Gezonde en gelukkige dieren zijn het uitgangspunt van uw melkveehouderij. Wij helpen u hierbij graag en streven samen met u naar een gezonde en meest comfortabele veestapel. Dieren zijn immers de reden van onze gedeelde passie. 

Levensduur 

Het is uw en ons belang om eenvoudige oplossingen van hoge kwaliteit te leveren, met een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid.