Melkoplossingen geiten

Efficiënt melken

Bij het melken van geiten kan niets de efficiëntie zo verbeteren, als een goed ontworpen melkstal. Het melken zelf duurt niet lang, maar de handmatige handelingen nemen het grootste deel van het totale melkproces in beslag. Daarom is het belangrijk dat alle handelingen snel, efficiënt en routinematig kunnen worden uitgevoerd. Het draaien van capaciteit is belangrijk zonder hierbij in te moeten boeten op de kwaliteit van het melken. Wij denken graag met u mee voor een zo’n optimaal mogelijke stal die voldoet aan uw wensen.

Innovatieve producten

De SAC melkstallen zijn ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring in het melken van geiten. De melkstallen onderscheiden zich door innovatieve producten, zoals de service-arm en de unieke Handyflow 2 melkstellen. Zodra het melkstel onder de geit wordt gebracht, constateert de sensor dat er wordt gemolken. Het vacuüm komt automatisch op het melkstel, de melkbekers worden aangesloten en het melken start automatisch. De in hoogte verstelbare SAC Unifloor zorgt ervoor dat het mogelijk is om altijd op de juiste werkhoogte te staan. Naast het comfort van de geiten, geven wij ook om die van de melker.

Apollo farm control

Your herd in good hands

Apollo Farm Control geeft u meer controle over de belangrijkste parameters voor uw melkveehouderij. Met actuele data uit Apollo Farm Control kunt u uw dagelijkse routines efficiënter beheren zodat u uw veestapel goed kunt volgen. U stelt naar eigen wensen en behoeften uw lopende processen in zoals het melken, voerboxen verstrekken, selectie en dieridentificatie.   

In de praktijk

‘Deze melkstal zouden we zo weer kiezen’

Een eenvoudig systeem, met hoge capaciteit en veel arbeidsgemak. Dennis, zijn ouders Reint en Annie en zijn vrouw Hilde Roekevisch kozen vier jaar geleden voor een 90-stands SAC carrousel buitenmelker melkstal voor hun geiten. Met melkmeting, separatie en een beweegbare putvloer. ‘We zouden ‘m precies weer zo bouwen.’

Type melkstallen

Carrousel Buitenmelker LEES MEER
zij-aan-zij Rapid Exit LEES MEER
Makkelijk & snel contact opnemen

Benieuwd naar de oplossing voor u?