Carrousel Buitenmelker

Met de carrousel buitenmelker bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijk systeem met focus op het welzijn van uw geiten. De unieke SAC service-arm zorgt ervoor dat het melkstel wordt aangereikt en het vacuüm automatisch start. Het ergonomisch design verzekert u van goede arbeidscondities. Een totaaloplossing voor het melken van uw geiten.

Focus op dierwelzijn

Een zeer gebruiksvriendelijke oplossing voor grotere kuddes en hoogproductieve dieren. Er kunnen meer dan 1000 geiten per uur worden gemolken. De optimale in- en uitgangshekken, voorzien van knelbeveiliging, zijn zodanig ontworpen dat de geiten geen schade kunnen oplopen en een voorspoedig melkproces garanderen met focus op dierwelzijn. Door een unieke toevoerdosering (per dier instelbaar) en de ruime geheel vrijdragende box-afscheidingen, nemen de geiten snel en probleemloos plaats.

Gezonde werkomstandigheden

De werkomstandigheden zijn ideaal. Zodra de melkbekers naar beneden worden bewogen, wordt het vacuüm automatisch geactiveerd door middel van de quickstart en het totale melkproces wordt opgestart. Het enige wat gedaan hoeft te worden is de melkbekers aan de tepels te plaatsen. Een behoedzame manier van melktransport zorgt ervoor dat de melk zijn hoge kwaliteit behoudt. Door de beweegbare SAC Unifloor is het mogelijk om altijd op de juiste werkhoogte te staan.

Slimme melkunit

De melkinstallatie wordt uitgerust met een compacte IDC melkunit die alle benodigde functies combineert in één apparaat. Zoals onder meer: elektronische pulsator, simultaan en alternatief melken en een melkstroom gestuurde afname, quickstart, display, melkmeting en een alarmfunctie bij verkeerd melken.

Uw voordelen

• optimale werkomstandigheden
• behoud hoogste kwaliteit melk
• individuele geitcontrole: tweede keer aansluiten zonder verlies van capaciteit
• automatisch separeren van geiten

Makkelijk & snel contact opnemen

Benieuwd naar de oplossing voor u?