Zij-aan-zij Rapid Exit

De zij-aan-zij melkstal is een veelzijdige melkstal, waarbij gebruikersgemak en overzicht van de geiten belangrijke kenmerken zijn. De melkstal is eenvoudig te gebruiken en biedt veel flexibiliteit, omdat deze gemakkelijk geüpgraded kan worden. De zij-aan-zij melkstal rapid exit is verkrijgbaar in de types Footloose en Footloose Comfort.

Eenvoudige in- en uitloop

De zij-aan-zij melkstal is voorzien van schuingeplaatste positioneringspoortjes. Dit zorgt voor een makkelijke in- en uitloop  van de geit, waardoor zij snel en probleemloos haar plaats kan innemen en verlaten. Daarbij verleent de zij-aan-zij melkstal zich goed om geiten zowel niet als wel automatisch te voeren.

Ergonomische omgeving

Het melkstel hangt op een ideale hoogte om goed te kunnen melken. Zodra de melkbekers naar beneden worden bewogen, wordt het vacuüm automatisch geactiveerd door middel van de quickstart en het totale melkproces wordt opgestart. Het enige wat gedaan hoeft te worden is de melkbekers aan de tepels te plaatsen. Een goede nacontrole is eenvoudig, aangezien de geiten dichtbij staan tijdens het melken. Ook bij dit type stal zorgt de behoedzame manier van melktransport ervoor dat de melk zijn hoge kwaliteit behoudt. Door de beweegbare SAC Unifloor is het mogelijk om altijd op de juiste werkhoogte te staan.

Slimme melkunit

De melkinstallatie wordt uitgerust met een compacte IDC melkunit die alle benodigde functies combineert in één apparaat. Zoals onder meer: elektronische pulsator, simultaan en alternatief melken en een melkstroom gestuurde afname, quickstart, display, melkmeting en een alarmfunctie bij verkeerd melken.

Makkelijk & snel contact opnemen

Benieuwd naar de oplossing voor u?